fbpx

GALLERI

Livsstjernens galleri i Roskilde.

 

På siden her kan du se de fleste af mine malerier.

 

Jeg laver malerier efter bestilling. Jeg sælger af mine malerier og jeg har udstillet gennem de sidste 30 år, på sygehuse, plejehjem, skoler, uddannelses steder og biblioteker.

Klik på de enkelte billeder for at se dem i stor størrelse.

Når jeg maler er det som meditation for mig. Et maleri kan tage flere måneder at male og et andet er hurtigt færdig. Det er meget forskelligt, for   når det er intuitivt maleri, så lader jeg penslen styre og slår hovedet fuldkommen fra. Under processen  med et intuitivt maleri, mediterer jeg, jeg går lange ture, jeg hører meditativ musik og jeg lader  intuitionen tage over. Så på et tidspunkt er jeg ikke i tvivl om, at maleriet er færdigt.

Jeg lærer altid rigtig meget om mig selv imens male processen står på og jeg kan tydeligt se i maleriet bagefter, hvad jeg har bearbejdet fra mit eget liv,  imens penslerne blev svinget.

Nu er jeg kommet til Roskilde og håber på at kunne vise mine malerier frem, jeg brænder for at komme i gang igen og at kunne sparre med andre der maler.

 

 

Maler kursus

For dig som har lyst til at kaste dig ud i maleriets kunst, så  afholder jeg et par kurser om året, hvor jeg giver min erfaring videre i at male med  oliemaling. Det er som nævnt ren meditation for mig at male og det handler ganske enkelt om, at  “give slip” på hverdag og tanker. At slippe kontrollen og så male,  uden at spekulere i farvesammensætning eller resultat.

Hold øje med aktivitets kalenderen og du kan også selv sætte et maler hold, hvis i er max 4 der gerne vil male sammen en dag. Så finder vi en dag der passer jer – jeg lover at det er hyggeligt..

Jeg har lærred til salg, hvis du vil male mere end et.

Dagen er fra klokken 9.30 – ca 17 og tag din frokost med, da vi så ikke skal bruge så meget tid på mad. For tro mig,  at dagen flyver afsted, så der er brug for tiden.

Pris: 1100,-    En kursus dag indeholder maling, 1 lærred, kaffe-te- frugt, meditation og vejledning.

Kurset vil blive afholdt i livsstjernen i Roskilde.