KLANGMASSAGE

 

Jeg har gennem nogle år brugt klangskålene til meditationer som jeg har afholdt i livsstjernen og meditation i kirke.  Jeg har brugt det i nogle behandlinger, hvor jeg har været vidne til at klangene kunne afhjælpe fysiske skavanker hos nogle klienter. Men ser også at vibrationerne giver den fuldstændige ro og afslapning i hele kroppen hos den der ligger der.

Klangskålenes  virkning er rigtig stor. Skålenes “lyd frekvenser” går ind og “ilter” din kropsvæske i hver eneste celle i din krop og dette giver en stor dybde af afslappethed og fuldkommen indvendig ro.

Når du ligger på briksen, mærker du vibrationerne og lydene fra skålenes klang, når jeg slår dem an over din krop. Skålene bliver også sat på kroppen, så mærker du endnu tydligere den skønne virkning.

Du vil kunne mærke at vibrationerne breder sig i hele rummet. Hvis du hellere vil sidde på en stol, kan du også få glæde af skålenes klang ved både,  at have dem ved fødder,  hoved og resten af kroppen, hvor jeg fører dem rundt.

Skålene afhjælper også på fysiske lidelser.

Jeg tager jævnligt kurser på Nordlys, for at blive endnu klogere på alt det  skålene kan gøre for dig.

Erfaring og længere tids afprøvning siger at:

  • Skålenes klang vibrationer afhjælper børns uro, så det er brugbart i skoler og i daginstitutioner.
  • Der er gode erfaringer fra nogle bosteder, hvor beboere har brug for roen.
  • Det er godt for ældre mennesker, så erfaringer fra plejehjem er også undersøgt.
  • Dyr er blevet testet på og undersøgelser viser at heste og hunde har stor effekt ved uro.

 

Klangskålene stammer fra den buddhistiske kultur fra Himalaya, hvor de kan dateres helt tilbage til Kina for ca. 3000 år siden.

Brugen af behandling med lyd og vibrationer fra de originale klangskåle (fra Nepal) kan dateres helt tilbage til år 1000 år f. kr. fødsel, hvor man brugte det til helbredelse.