fbpx

KLANGMASSAGE

Klangmassage Roskilde

 

Jeg har gennem nogle år brugt klangskålene til meditationer som jeg har afholdt i livsstjernen og til klang meditation i kirke. Jeg har brugt det i mange  behandlinger, hvor jeg har været vidne til at klangene  og skålenes  vibrationer giver den fuldstændige ro og afslapning i hele kroppen hos den der ligger der.  Samtidig har jeg set at behandlingen har kunne afhjælpe fysiske skavanker hos nogle klienter. 

Klangskålenes  virkning er rigtig stor. Skålenes “lyd frekvenser” går ind og “ilter” kropsvæsken i hver eneste celle i din krop og dette giver en stor dybde af afslappethed og fuldkommen indvendig ro.

Når du ligger på briksen, mærker du vibrationerne og lydene fra skålenes klang, når jeg slår dem an over din krop. Skålene bliver også sat på kroppen, så mærker du endnu tydligere den skønne virkning. Flere udtrykker,  at de meget skønt kan mærke at hele kroppen indeni,  reagerer på klangen og vibrationen på den skønneste måde.  Som oftest har jeg en bestemt måde, hvorpå jeg sætter skålene og hvor du først ligger på maven, for derefter halvvejs at vende dig til ryg leje.  Andre gange  bruger jeg kun min intuition og mærker hvor det er helt rigtigt at holde skålen omkring dig. Om det er på,  eller over kroppen. Det er igen fordi,  at alle behandlinger er forskellige. Så der bruger jeg min intuition og mærker efter, hvad der er rigtigt for dig, lige nu og her.

Under en meditation, vil du kunne mærke,  at vibrationerne breder sig i hele rummet. Hvis du hellere vil sidde på en stol, kan du også få glæde af skålenes klang  ved både,  at have dem ved fødder,  hoved og resten af kroppen, hvor jeg fører dem rundt.

Skålene afhjælper også på fysiske lidelser.

Jeg tager kurser på Nordlys, for at blive endnu klogere på alt det  skålene kan gøre for dig.

Erfaring og længere tids afprøvning siger at:

  • Skålenes klang vibrationer afhjælper børns uro, så det er brugbart i skoler og i daginstitutioner.
  • Der er gode erfaringer fra nogle bosteder, hvor beboere har brug for roen.
  • Det er godt for ældre mennesker, så erfaringer fra plejehjem er også undersøgt.
  • Dyr er blevet testet på og undersøgelser viser at heste og hunde har stor effekt ved uro.

 

Klangskålene stammer fra den buddhistiske kultur fra Himalaya, hvor de kan dateres helt tilbage til Kina for ca. 3000 år siden.

Brugen af behandling med lyd og vibrationer fra de originale klangskåle (fra Nepal) kan dateres helt tilbage til år 1000 år f. kr. fødsel, hvor man brugte det til helbredelse.