fbpx

HYPNOSE OG HYPNOTERAPI

Hypnose Roskilde

 

Jeg har i øjeblikket fokus på kost og hypnose. 


Pas på dig, få ændret din livsstil og mærk hvor godt du får det. Også selv om det er jul.

                                        Se længere nede på siden.

 

 

 Hvad koster hypnose ?  Hypnoterapi pris – se under priser .

Hypnose betyder søvn på græsk. Men faktisk sover man ikke under en hypnose, man  er tilstede og registrerer alt, så der er ingen tab af bevidsthed.

Sådan foregår behandlingen

Inden en hypnose starter vi altid med en grundig samtale, hvor du klarligger den problemstilling, som du gerne vil arbejde med.
Vi snakker også om hvorvidt du er indstillet på at lave en ændring på ubehaget / begrænsningen. For jo mere du vil dette, jo bedre virker hypnosen.   

Efter samtalen arbejder jeg med “induktionen”, hvor du kommer i en trance tilstand, hvor du sagtens kan høre hvad der foregår og du kan reagere på det. Det er en tilstand mellem vågen og sovende, du er dejlig afslappet og i en tilstand hvor du har adgang til de automatiske processer, som du har tillært dig gennem livet.

Under hypnosen vendes dit fokus og opmærksomhed indad og  kroppen slapper fuldstændigt af.  I underbevidstheden ligger svarene på hvordan du kan ændre mønstre – dårlige vaner og ubehag til positivt velvære og frisk mod på livet. Der arbejdes i det lag, med det ubevidste / det underbevidste sind og derigennem påvirkes følelser, tanker og adfærd.

 

Hypnose mod rygning.

Hvis du gerne vil stoppe med at ryge, så går vi tilbage til det tidspunkt i dit liv, hvor der ligger en tilbage liggende årsag til at du ryger i dag.

Hypnose hypnoterapi rygeafvænning er nemt og effektivt og det virker på de fleste, allerede efter første behandling. Jeg vil sige at det er den bedste rygestop metode, da jeg har oplevet rigtig mange, der har lagt cigaretterne på hylden. Flere har sagt at de nu både passer på deres helbred og samtidig sparer en masse penge.

Så er du klar på en røgfri hypnose ?

 

 

Hypnose er den hurtigste vej til vægttab, men slank med hypnose, virker det?

Jeg har så mange gode fortællinger, om folk der efter hypnose har tabt sig rigtig meget. Der er ingen tvivl om at det er den nemmeste måde at tabe sig på.

Når du får hypnose for vægttab,  ser du  og ændrer du på de gamle vaner,  mens du får hypnoterapi. De vaner eller andre tilbageliggende grunde er sikkert  grund til,  at du spiser forkert i dag.

 

Overspisning – vægttab

Det er så effektfuldt at  du efter behandlingen helt sikkert vil ændre livsstil og dermed tænke på hvad du putter i munden. Der kan også arbejdes med motivationen til at motionere.

 Fra november til 29 marts 2021 har jeg fokus på motivation og kost. 

For det er nu Vinter, den mørke tid og julen nærmer sig.

Det er den hyggelige tid hvor vi tænker at vi gerne må være gode ved os selv.

Og ikke nok med det, så har vi corona oveni og det betyder at vi passer på os selv ved at spise lidt mere, af det vi godt kan lide – Som en beskyttelse og trøst.

Det bliver så oftest hygge med kage, jule slik og andet sukker. 

Så nyder vi det.

Kender du det fra andre år?

Og når julen så er overstået, fortryder du, at du ikke passede lidt mere på dig selv, for nu kan du mærke, at der er kommet ekstra kilo på og tøjet strammer.

Så prøver du nogle af alle de slanke kure, som du bliver anbefalet, men du har alligevel svært ved at holde fast. Og du vil egentlig gerne tabe dig inden foråret kommer.

 

Så spørger jeg, om du kan tænke dig, at være på forkant med din livsstil i denne vinter- juletid?

 

 

Tænk hvis du kan

  • Nyde vinterens mad, frugter og grøntsager og spise det i stedet for at spise overdådigt af kager og marcipan?

 

  • At du som noget nyt kan bestemme over dit sukkerindtag og at det ikke, som nu, er sukkeret der har styringen over dig?

 

  • At du kan gå ind i januar uden at have taget på?

 

           Det er en ny livsstil og den kan blive til virkelighed ved                     hjælp af hypnosen.

Med hypnosen arbejder vi med din underbevidsthed og dermed får vi fjernet de uhensigtsmæssigheder du er styret af, måske helt tilbage fra din barndom. 

Dem erstatter vi med nye, gode og sunde vaner.

 

Hvis du vil, kan du få Nada imens, det styrker processen.

 

          Prisen for hypnose og kostændring er i de måneder er                850,- kr  for 1. gang hypnose i forbindelse med kost.                                                                                   

 

 

Ligesom at  hypnose for højdeskræk  er effektivt.

Et eksempel : Denne mand fik en højdeskræk behandling

Jeg havde  en mand  i hypnose behandling. Han turde ikke stå på en lille stige på sit arbejde. Han fik 1 gang hypnose og dagen efter tog han i tivoli og var oppe i en af de vildeste høje oplevelser. Han har ikke haft angst for højder siden, ej heller på arbejde.

Og andre eksempler  gives fra folk,  der er kommet for at få hjælp til : eksamensangst behandling

Et eksempel på en kvinde, der gik fra ikke at turde åbne munden, “da klappen gik ned” og til hun fik 12 tal til eksamen. pga. hypnose

Hjælp til flyskræk, behandling af flyskræk

Et eksempel på en pige der svedte og var bange bare ved tanken om at skulle flyve. Efter hypnosen sagde hun:  “Jamen det er jo bare et transportmiddel”

 

hypnose behandling
I arbejdet bruger jeg en række suggestioner. En suggestion ( forslag) er med til, at påvirke dig positivt i hypnosen, så du kan udføre en handling, føle en følelse eller tænke en tanke, enten med det samme eller med senere tegn på positiv forsinket effekt.

Hypnoterapien er det terapeutiske arbejde der bruges, mens du er i trancen.

Behandlingen varer ca en time til halvanden og du kommer frisk og glad ud af hypnosen, ved hjælp af dehypnotisering, som betyder at du vender tilbage til vågen tilstand. Der taler vi om din oplevelse og hvordan du har det med de spørgsmål du kom med.

Hypnose kan bruges til at afhjælpe flere og mange forskellige problematikker :

Afhængighed, f.eks.

    -Rygestop

   – Overspisning

   – Hypnoterapi vægttab

   – Sukkertrang, m.v

    Motivation til motion  og ændret livsstil

Angst og fobi for, f.eks

     – Eksamensangst

     – Tandlægebesøg

     – Højdeskræk

     – Nåleskræk

     – Angst,fobi  for, slanger 

     – Angst, fobi for edderkopper

     – Angst for hunde

     – Stress vægttab

     – Stress og angst

     – Angst for at køre bil

      -Angsten for angsten

      – Vandskræk

Herudover, f.eks

        -Stress

        – Afhjælp stress

        – Generthed

        -Smertelindring

        -Nervøsitet

         – Uro

        – Selvværd

        – Problemer med at falde i søvn

        – Hypnose mod jalouxi

        – Hjælp til migræne

         – Bearbejdelse af sorg

–  Motivation til motion  og ændret                    livsstil

Jeg laver ikke hypnose på folk, der har diagnoser som skizofreni, personlighedsforstyrrelser eller andre lignende
psykiske lidelser.

Ligeledes heller ikke på folk, der er afhængige af stærk medicin eller der har et dagligt indtag af alkohol.

Der er ikke garanti for at hypnose behandling virker på alle.

Hypnose Roskilde

                                                                                                                           Hypnoterapi er det terapeutiske arbejde

                                                                                                                           Hypnoterapi Roskilde

                                                                                                                           Hypnose Sjælland og Fyn.

Hypnose-Regression

En regression er en sjælerejse / rejse til tidligere liv.

Regression -betydning:

Når du er i hypnose, er du i “den dybde”, der skal til for, at se på tidligere liv. Hypnosen kan føre dig hen til et tidligere liv, du skal se på, eller du bliver ført tilbage til det tidlige stadie i dit “nu liv”. Det kommer helt an på hvad du har brug for at få kigget på.

Du kan vælge som udgangspunkt at få en regression, fordi du er nysgerrig på hvad du har været, eller lavet i dit / dine tidligere liv. Det kan også være at vi havner i et tidligere  liv midt i en hypnose, som kan blive yderligere belyst, ved at se på lige netop det liv. Dette kan måske give mening for den problematik, som du står i nu og som vi er ved at arbejde med.

Jeg har taget en regressions terapi uddannelse hos Rud Grandt. Jeg vil stadig bruge noget fra hans metode, men tæller ned via hypnosen og laver regressionen i hypnosen.

Du kan stadig bestille en regression, uden at du har et bestemt mål med hypnosen.

Du kan ved hjælp af din telefon få optaget regressionen. 

Hypnose og følger efter hjerneskader

 

De fleste mennesker er hypnotiserbare, og forskningen har heller ikke vist, at der er forskel på hypnotiserbarhed mellem folk, der har fået en hjerneskade og folk uden en hjerneskade.

For nylig dansk forskning har vist, at hypnose måske kan have en god effekt på de mentale eller kognitive funktioner, som ofte bliver påvirket, når man får en hjerneskade.  Med det mener jeg, at man kan arbejde med følgerne af en hjerneskade.

Det tyder på, at funktioner som korttidshukommelse, fleksibilitet og mentalt tempo måske kan påvirkes ganske betydeligt i positiv retning med bare fire gange hypnose fire uger i træk.

Den forskning der er i gang,  tyder altså på, at hypnose muligvis kan anvendes som redskab i kognitiv genoptræning. Det bemærkelsesværdige er, at resultaterne måske også kan  frembringes, selvom hjerneskaden er flere år gammel, både hos unge og gamle.

Det er spændende, at der bliver forsket i hvad hypnosens betydning er, i forhold til hjerneskader og følger, som manglende hukommelse og koncentration. Som de nævnte i ” 21 søndag på DR1 “,for nogle nu år tilbage,  kommer næste forsknings projekt til at klarlægge,  hvordan man efter en hjerneskade bliver hjulpet af hypnosen, for derefter at kunne komme på arbejdsmarkedet igen.

 

Mine erfaringer med hypnosebehandling af hjerneskader

Jeg har nu i en tid arbejdet med børn, unge og voksne som har haft følger efter hjerneskader. Jeg vil indledningsvis her sige, at det ikke er 100 % sikkert, at hypnosen kan afhjælpe følgerne.

Jeg kan kun fortælle om min egen erfaring og jeg har nogle gode og succes rige historier fra nogle behandlinger, hvor folk virkelig er kommet videre via hypnosen. Jeg har arbejdet med børn, unge og ældre, hvor nogle har fået det meste af deres “gamle liv tilbage”. Hvor de har fået genkendelsen, hukommelsen, glæden, koncentrationen, den naturlige søvn og roen tilbage. En fungerer på arbejds markedet igen.

 

Jeg arbejder med hypnosen og hjerneskader på følgende måde :

Inden behandlingen med hypnosen, har vi en grundig samtale om de følger, som du oplever. Ofte er dårlig nattesøvn og et højt stressniveau en følge efter hjerneskade, og hvis det er tilfældet hos dig / din pårørende, er det en god ide, at starte forløbet med at stabilisere nattesøvnen og at få nervesystemet i ro igen. At få ro i krop og hoved, er en forudsætning for, at hjernen kan komme til at fungere godt igen.

Når der er mere ro på søvn og hvile, kan vi arbejde med de kognitive følger, som du oplever er værst. Forskningen har indtil nu kun belyst effekt på korttidshukommelse og mentalt tempo, som de nævnte i udsendelsen.

Jeg selv har været uddannet special pædagog i 40 år og har gennem alle årene arbejdet med børn og voksne med hjerneskader i flere grader og jeg har ligeledes deltaget i  kurser i neuropædagogik. Jeg er uddannet hypnoterapeut og hypnotisør og ser stor gavn af, at kunne integrere denne behandlingsform med min uddannelse og erfaring i pædagogik og psykologi.

I de sidste 25 år, har jeg dagligt arbejdet  med healing, samtaler og meditation og dermed har jeg også fået en stor erfaring i den gode kommunikation og de svære samtaler. Samtidigt er ro, anerkendelse, etik og moral  vigtigt  for mig i mine behandlinger, herunder hypnosen.

Jeg har været med på Ærø, Odense, Svendborg og i Rudkøbing, for at fortælle mine historier i hjerneskadeforeningen. Jeg har fortalt om mine erfaringer i forhold til følger af hjerneskader og med hypnosen som redskab til at behandle følgerne.

Tak til pårørende, til alle jer fra foreningen og udefra kommende, der har deltaget. Vi er ikke færdige endnu, vi mangler stadig at mødes i nogle kredse, men det har været spændende at møde jer.