fbpx

 

Healing Roskilde.

 

 

Healing, som jeg har praktiseret i ca 30 år, er fantastisk fordybende og ren afslapning for kroppen. Jeg bruger mig selv, min intuition, clairvoyancen og ro i og omkring rummet og mig.

Jeg startede med at lære Reiki Healing og jeg har taget hele uddannelsen, også mestergraden. Jeg har så gennem de mange år,  deltaget i mange forskellige kurser og uddannelser inden for healing. Jeg har efterfølgende fundet min egen måde at heale på hvor jeg har taget noget fra flere healings metoder til mig,  Og uanset hvilke healingsform der bliver brugt, er fælles for dem alle,  at healing er et godt redskab til at finde ind til den inderste kerne af sundhed og balance, som jo findes i hvert et menneske.

Under healingen bruger jeg som sagt min intuition og clairvoyancen. Dette er mit redskab og det giver et godt billede af din situation og jeg mærker hvor på kroppen du har brug for healing. Jeg får også at vide hvad beskeder jeg skal videregive til dig evt. under og ellers efter behandlingen er slut. Jeg arbejder undervejs med dit chakrasystem, som bliver  rettet op, hvis du er stresset eller i anden form for ubalance.

Jeg arbejder med den situation du er i ”lige nu”, da det er den der er vigtig og brugbar for at du kan komme videre. Når jeg behandler, snakker jeg som regel ikke under healingen, med mindre det er noget der skal siges nu og her. Du skal jo selvfølgelig også sige,  hvis du har brug for at italesætte noget for mig, men ellers vil jeg helst lade dig være i roen så kroppen kan komme i balance. Så snakker vi bagefter og jeg vejleder og giver de beskeder der skal gives.

Og som noget nyt tilbyder jeg dig øreakupunktur under healingen og det betyder at dy falder endnu dybere ind i dig selv.  

 

Healing kan fx hjælpe dig, hvis du:

  • skal slippe ”noget gammelt” som du aldrig har fået bearbejdet
  • har nogle indre spændinger som skal forløses, dette kan også være stress
  • gerne vil have nogle råd til hvilke stier du skal vælge videre frem i livet, det mærkes bedst når krop og sind er i ro
  • vil have hjælp til at se muligheder frem for begrænsninger

eller hvis du bare ønsker afslapning for at få ro på krop og i sjæl

Healing med clairvoyant vejledning.

I alle behandlinger gør jeg brug af min intuition og clairvoyancen, det er en del af min livsenergi og af mig. Vi skal huske at vi alle er i besiddelse af intuition og at vi alle er født clairvoyante.

Ordet clairvoyance dækker ( psykiske evner) :

Klarsyn: er blandt andet at have evnen til, at kunne  se åndelige væsener og energier og at kunne se tilbage og frem i tiden.

Klarfølelse:  betyder at man er i stand til at mærke et andet menneskes / eller dyrs psykiske og fysiske tilstand og finde årsagen.

Klarhørelse: At man er i stand til at opfange og høre beskeder fra de åndelige væsener/ afdøde, for derefter at videregive dem.

 

Derfor bliver det de informationer som er vigtigst for dig lige nu, som jeg nævner og dem der kommer til dig.

At bruge en clairvoyant beskrivelse af din nuværende situation, kan være meget brugbar som redskab til at komme videre i livet. Det kan inspirere dig til videre personligheds-udvikling, og afklaring af forskellige forhold som har, eller har haft, betydning i dit nuværende liv.

Har du brug for indsigt og energi til at ændre på din nuværende situation er clairvoyance en kærlig hjælp for råd og vejledning, og det er vigtigt at du ved at det er et samarbejde mellem dig og mig – for det er dig der skal tage de beslutninger som du føler er mest rigtige for dig.

Der er mange forskellige healingsformer / teknikker og ens for dem alle er, at der sker en kanalisering af energi. Ved at bruge clairvoyancen, er jeg i spirituel kontakt med energien og jeg benytter forskellige healings former, alt efter hvem du er og hvilke behov du har i forhold til din situation.

Uanset hvilken metode / teknik jeg bruger, handler det om arbejdet med dine energier. Det er et samarbejde hvor du skal være parat til at ville ændre din situation og se på dig selv i en videre udvikling, og du skal være parat til, at modtage de energier som jeg får kanaliseret til dig, fra universet.

Du vil opleve en totalt afspændthed under behandlingen. Jeg bruger som ovenfor beskrevet en kombination af healing og klarsyn / følelse, da du bedre kan tage imod når kroppen slapper af.

 

Healing mod stress

Jeg har nu i flere år arbejdet med healing i forhold til fysisk/ psykisk stress og jeg har virkelig gode erfaringer.

Når du mærker stress i krop og sjæl  giver healingen ( som er ro, afbalancering og energi ) ro til systemet. Så sammen med vejledning kan det give så meget ro på systemet at du kommer til at mærke dig selv igen.

Er du stresset, eller på anden måde udmattet, mærker du sjældent dig selv, men kun de ydre påvirkninger.

Jeg fjerner alle dine tanker, som fylder og er med til at øge stress situationen.

Jeg har gennem årene haft nogle forløb, hvor de skønne deltagere desværre har været nede med stress. Dette har været givende for dem alle, at lave fælles healing og meditation.

 

Fjernhealing

Endvidere giver jeg fjernhealing, som betyder at uanset hvor du befinder dig, fysisk såvel som psykisk, kan du blive healet. Energien kan finde frem til dig, om du så sidder på den anden side af jordkloden.

Jeg har givet fjernhealing til flere, som ved hospitalssamtaler eller indlæggelser, havde brug for ro.

Ved en fjernhealing vil du få den samme dejlige velvære / følelse, som ved en fysisk healing.

Ved enhver healing bruger jeg intuitionen, clairvoyancen som redskab til nyttige informationer i forhold til din situation.