Rabat hele marts 2020- se aktivites kalender.

Healing, som jeg har praktiseret i ca 30 år, er fantastisk fordybende og afslappende for kroppen.  Og fælles for alle healingsformer er, at healing er et godt redskab til at finde ind til den inderste kerne af sundhed og balance, som jo findes i hvert et menneske.

Under healingen bruger jeg min intuition. Denne giver et godt billede af din situation nu og her og dette er et godt redskab til at komme videre. Jeg arbejder med dit chakrasystem, som skal rettes op, hvis du er stresset eller i anden form for uligevægt. 

Jeg arbejder med den situation du er i ”lige nu”, da det er den der er brugbar for at du kan komme videre.

Jeg arbejder med mange Healings former. Jeg har gennem de mange år jeg har behandlet, taget flere healings uddannelser og efter har jeg tillært mig min egen måde at heale på. Dette bliver en kombination af flere healings metoder.

 

Healing kan fx hjælpe dig, hvis du:

  • skal slippe ”noget gammelt” som du aldrig har fået bearbejdet
  • har nogle indre spændinger som skal forløses
  • gerne vil have nogle råd til hvilke stier du skal vælge videre frem i livet
  • vil have hjælp til at se muligheder frem for begrænsninger

– eller hvis du bare ønsker afslapning for at få ro på krop og i sjæl

Healing med clairvoyant vejledning.

I alle behandlinger gør jeg brug af min intuition og clairvoyancen, det er en del af min livsenergi og af mig.

Ordet clairvoyance dækker ( psykiske evner) :   

Klarsyn: er blandt andet at have evnen til, at kunne  se åndelige væsener og energier og at kunne se tilbage og frem i tiden.

Klarfølelse:  betyder at man er i stand til at mærke et andet menneskes / eller dyrs psykiske og fysiske tilstand og finde årsagen.

Klarhørelse: At man er i stand til at opfange og høre beskeder fra de åndelige væsener/ afdøde, for derefter at videregive dem.

 

Derfor bliver det de informationer som er vigtigst for dig lige nu, som jeg nævner og dem der kommer til dig.

At bruge en clairvoyant beskrivelse af din nuværende situation, kan være meget brugbar som redskab til at komme videre i livet. Det kan inspirere dig til videre personligheds-udvikling, og afklaring af forskellige forhold som har, eller har haft, betydning i dit nuværende liv.

Har du brug for indsigt og energi til at ændre på din nuværende situation er clairvoyance en kærlig hjælp for råd og vejledning, og det er vigtigt at du ved at det er et samarbejde mellem dig og mig – for det er dig der skal tage de beslutninger som du føler er mest rigtige for dig. 

Der er mange forskellige healingsformer / teknikker og ens for dem alle er, at der sker en kanalisering af energi. Ved at bruge clairvoyancen, er jeg i spirituel kontakt med energien og jeg benytter forskellige healings former, alt efter hvem du er og hvilke behov du har i forhold til din situation.

Uanset hvilken metode / teknik jeg bruger, handler det om arbejdet med dine energier. Det er et samarbejde hvor du skal være parat til at ville ændre din situation og se på dig selv i en videre udvikling, og du skal være parat til at modtage de energier som jeg får kanaliseret til dig, fra universet.

Du vil opleve en totalt afspændthed under behandlingen. Jeg bruger som ovenfor beskrevet en kombination af healing og klarsyn / følelse, da jeg synes at du bedre kan tage imod når kroppen slapper af.

 

Healing mod stress

Jeg har nu i flere år arbejdet med healing i forhold til fysisk/ psykisk stress og jeg har virkelig gode erfaringer.

Når du mærker stress i krop og sjæl  giver healingen ( som er ro, afbalancering og energi ) ro til systemet. Så sammen med vejledning kan det give så meget ro på systemet at du kommer til at mærke dig selv igen.

Er man stresset, el på anden måde udmattet, mærker man sjældent sig selv, men kun de ydre påvirkninger.

Jeg fjerner alle dine tanker, som fylder og er med til at øge stress situationen. 

 

Fjernhealing

Endvidere giver jeg fjernhealing, som betyder at uanset hvor du befinder dig, fysisk såvel som psykisk, kan du blive healet. Energien kan finde frem til dig, om du så sidder på den anden side af jordkloden.

Jeg har givet fjernhealing til flere, som ved hospitalssamtaler eller indlæggelser, havde brug for ro.

Ved en fjernhealing vil du få den samme dejlige velvære følelse, som ved en fysisk healing.

Ved enhver healing bruger jeg clairvoyancen som redskab til nyttige informationer i forhold til din situation.