HÅNDLÆSNING

Rabat hele marts 2020 – se aktivitets kalender

Håndlæsning hedder egentligt kiromanti.
Det et gammelt håndværk, som har eksisteret i hele verden i flere årtusinder. Faktisk siges det at der er i ældgamle hindu-skrifter er fundet optegnelser på at man læste i og studerede hænder i det andet årtusinde før Kristus.

I hånden findes tusindvis af nerve-enheder, som har direkte forbindelse til hjernen. Denne sender budskaber til hænderne og instruerer dem i at udføre utallige komplicerede opgaver. Så derfor kan man sige at håndfladens linier og markeringer er et spejl billede af personens personlighed, fysiske og psykiske tilstand. Alle hænder er forskellige og derfor vil alle håndlæsninger også være det.

Når jeg læser en hånd læser jeg både overhånd, negle, tegn, sår, skrammer, håndled, håndflade, aftryk og linjer i hånden. Der dukker også næsten altid mange billeder op, som viser mig en eller flere situationer, der skal nævnes for dig.

Det der viser sig i en håndlæsning,  kan sige noget om dit følelsesliv, familien, din barndom, arbejde, talenter og andre vigtige ting om dig eller dine relationer i dit liv. Jeg underbygger indimellem læsningen med en blind tegning.

Jeg fortæller dig alt hvad jeg ser og det kan være at hånden viser at vi skal kigge på noget andet end det du kom for, det er hånden der styrer slagets gang. I mine læsninger bruger jeg mine clairvoyante evner / min intuition, så under læsningen, vil jeg altid give nogle vejledende råd.

Jeg laver også parlæsning, en god måde at blive klar på hinandens ressourcer og kvaliteter.

 

Blind tegning

En blind-tegning er et her og nu billede og den fortæller om dine ressourser, altså dine stærke sider og hvor du lægger din energi. Jeg kommer blandt andet rundt om din måde hvorpå du bruger din kommunikation på, din vilje, dit overblik, følelser, samarbejdsevner, dit energiniveau, og hvad der ellers viser sig i din hånd.

Det hedder blind-tegning fordi at du tegner omkredsen af din hånd uden at se på papiret og hvad du tegner, men kun har fokus på din hånd. Når du har tegnet tolker jeg din tegning.

Blind-tegning er en enkel måde at tyde hænder på og det kan være særdeles underholdende, da det er en let måde at få en tydning på. Flere bruger det ved specielle lejligheder, så som polterabend og andre festlige seancer.

Som det er en sjov måde at bruge blind-tegningen på, er det også et aldeles seriøst arbejdsredskab. Jeg bruger det indimellem i forbindelse med håndlæsning eller i mine behandlinger før eller inden en samtale eller healing. 

Det gælder for begge læsninger at hvis du vil have det optaget, så er du velkommen til at bruge din telefon el. andet.