fbpx

HÅNDLÆSNING

 

 

 

 

Håndlæser Roskilde

Håndlæsning hedder egentligt kiromanti.
Det et gammelt håndværk, som har eksisteret i hele verden i flere årtusinder. Faktisk siges det at der er i ældgamle hindu-skrifter er fundet optegnelser på at man læste i og studerede hænder i det andet årtusinde før Kristus.

I hånden findes tusindvis af nerve-enheder, som har direkte forbindelse til hjernen. Denne sender budskaber til hænderne og instruerer dem i at udføre utallige komplicerede opgaver. Så derfor kan man sige at håndfladens linier og markeringer er et spejl billede af personens personlighed, fysiske og psykiske tilstand. Alle hænder er forskellige og derfor vil alle håndlæsninger også være det.

Jeg har taget uddannelse på Fyns håndlæserskole ved Dodo Lindemann og jeg har gennemgået et års kursus hos Tahoma, da hun afholdt uddannelse hos mig i i Livsstjernen.

 

Læsning af hænder

Når jeg læser din hånd læser jeg både over og underhånd, din indlægning, negle, tegn, sår og skrammer. Jeg laver håndfladelæsning og jeg læser aftryk og linjer i hånden. Der dukker også næsten altid mange billeder og beskeder op, som viser mig en eller flere situationer, der skal nævnes for dig. Jeg bruger min intuition- clairvoyancen og dermed bliver det vejlende og intuitiv håndlæsning. Jeg fortæller hvad jeg bliver bedt om at vise og fortælle dig via min intuition og mit syn.

Det der viser sig i en håndlæsning,  kan sige noget om dit følelsesliv, familien, din barndom, valg af uddannelse, dit arbejde, dine talenter, din fysiske form, dit energi niveau, evt. dine børn og andre vigtige ting om dig eller dine relationer i dit liv. Det kan være at du står i en situation i livet lige nu og her og du gerne vil have hjælp til at finde ud af at komme videre derfra hvor du står.

Jeg fortæller dig alt hvad jeg ser og det kan være at hånden  viser, at vi skal kigge på noget andet end det du kom for, det er hånden der styrer slagets gang. I mine læsninger bruger jeg mine clairvoyante evner / min intuition, så under læsningen, vil jeg altid give nogle vejledende råd. Så håndlæsning som vejledning er et godt redskab.er

Jeg laver også parlæsning, en god måde at blive klar på hinandens ressourcer og kvaliteter.

Jeg understøtter indimellem læsningen med en blind tegning.

 

 

Håndlæsning – Blind tegning

Hvordan læser man blindtegning, tegning af hænder  og blindtegning af hånd.

En blind-tegning er et her og nu billede og den fortæller om dine ressourser, altså dine stærke sider og hvor du lægger din energi. Jeg kommer blandt andet rundt om den måde, hvorpå du bruger din kommunikation på, din vilje, dit overblik, følelser, samarbejdsevner, dit energiniveau, og hvad der ellers viser sig i din tegnede hånd. Og pludseligt går det stærkt og hånden viser rigtig meget  om din situation lige nu og her. Flere kommer til mig, kun for at få en blind tegning, da de har oplevet det som meget fyldestgørende. Jeg har oplevet flere der på en messe tvivlede på, om jeg nu kunne se noget på en sådan tegning, men de gik derfra helt målløse og med et stort tak- og ” jeg kommer tilbage”.

Det hedder blind-tegning fordi at du tegner omkredsen af din hånd uden, at se på papiret og hvad du tegner. Du har kun  fokus på din hånd og når du har tegnet din håndtegning,  tolker jeg din blindtegning.

Blind-tegning er en enkel måde at tyde hænder på og det kan være særdeles underholdende, da det er en let måde, at få en tydning på. Flere bruger det ved specielle lejligheder, så som håndlæsning polterabend og andre festlige seancer, hvor jeg deltager som håndlæser. Også flere laver en veninde aften, hvor de på skift får lavet en tegning og de kan så snakke om de tegnede hænder længe efter.

Som det er en sjov måde at bruge blind-tegningen på, er det også et aldeles seriøst arbejdsredskab. Jeg bruger det indimellem i forbindelse med håndlæsning eller i mine behandlinger før eller inden en samtale eller healing. 

Når jeg laver en blind tegning så kommer jeg rundt om så mange ting og der bliver altid fundet den røde tråd og en løsning på at komme videre. Jeg har ofte gjort det på messer og mange er gået derfra og har været overvældet over hvor meget der kan ses i en blind tegning.

Du får selvfølgelig din” håndlæsning tegning ” med hjem.

Det gælder for begge læsninger at hvis du vil have det optaget, så er du velkommen til at bruge din telefon el. andet.