BEHANDLINGER

I dagligdagen behandler jeg  med hypnose, håndlæsning og healing. Du kan se under hver behandlingsform, hvordan jeg gør. Dette er rart at vide, da vi alle som behandlere gør det forskelligt. Vigtigt for mig er, at jeg gør det ordentligt, at jeg tager mig god tid og at jeg er i roen. Også at de fysiske rammer er hyggelige og rare, at være i og at der ikke er alt for meget udefrakommende støj. Det er også vigtigt for mig, at etikken er i orden, så du føler dig godt tilpas og at du bliver passet godt på, når du er her i min klinik.

I over 20 år har jeg med god effekt renset huse, lavet regression og afdøde kontakt i hele danmark. ( tryk på ordene , for at se siderne)

.Klangmassagen er ved at blive en del af min klinik, da det er en effektiv form for afslapning, der også kan afhjælpe fysiske skavanker. Se mere på siderne.

Jeg maler intuitive olie malerier og det er ren meditation for mig. Malerierne bliver vist rundt omkring på siderne her og ellers kan du se alle i galleriet, samt kurser i at male.