fbpx

BEHANDLINGER

Behandlinger hos Livsstjernen

I dagligdagen behandler jeg  med hypnose, håndlæsning og healing. Du kan se under hver behandlingsform, hvordan jeg gør. Men fælles for alle behandlinger er at jeg bruger min intuition og dermed clairvoyancen. Dette er lige meget hvad jeg laver i livsstjernen, så er det et vigtigt redskab for mig.

Vi alle som behandlere arbejder forskelligt. Vigtigt for mig i Livsstjernen er, at jeg gør det ordentligt, at jeg tager mig god tid og at jeg er i roen. Også at de fysiske rammer er hyggelige og rare, at være i og at der ikke er alt for meget udefrakommende støj. Det er også vigtigt for mig, at etikken er i orden, så du føler dig godt tilpas og at du bliver passet godt på, når du er her i min klinik.

I over 25 år har jeg med god effekt renset huse, lavet regression og afdøde kontakt i hele danmark. ( tryk på ordene , for at se siderne)

Klangmassagen er ved at blive en del af min klinik, da det er en effektiv form for afslapning, der også kan afhjælpe fysiske skavanker. Se mere på siderne.

Jeg maler intuitive olie malerier og det er ren meditation for mig. Når jeg maler bruger jeg intuitionen – clairvoyancen, så malerierne bliver altid som de skal være, uden planlægning eller kontrol.

Malerierne bliver vist rundt omkring på siderne her og ellers kan du se alle i galleriet, samt kurser i at male.

Se Priser her.

Hvis du vil give en god ven et gavekort til healing, hypnose, håndlæsning, en vejledende samtale med clairvoyance eller et intuitivt maleri, så kontakt mig på 51515716.